Esetleg microhullámú sütő, vagy hajsütővas?
Nem értem mit is akarsz nyolcszázvattosat??? Mi négy-három??? Teveeeeee mire is gondolsz?
Üdv:
Azt még mindig nem tudom mi az a 4-3!
Milyen autóba? Milyen zenéhez? Mekkora helyre? Mivel akarod hajtani?
Pontosíts mert így csak egy választ kapsz, nem pedig A választ.
Üdv:
teveeeeee
SAL mély: BEAST300 800/600w, 95db érzékenysége
SAL kompo szett: RFP 16s
Ezeket megnézheted és meg is rendelheted a www.sal.hu oldalon.Nekem van BEAST-em és nagyot szol!!Van RFP 16s kompo szettem és szépen szol!Ehhez kell majd neked 2 erösitö.A kompohoz 2 csatornás 2x100w-os a mélyhez meg 1x500w-os vagy lehet kétcsatornás de az 2x300w legyen az hidba kötve jo lesz.Az adatokat RMS-ben adtam meg!!!
Hát hogy nem RMS-ben adtad meg, ezt nem is feltételeztük ismerve a somogyi termékeket! :)))))))
Teveeeeee! Ennyi pénzből kijön egy mélyláda és egy szett vagy egy pár koax.
Pl: PYLE PLW12RDZD 30cm mélyláda (AKCIÓS 17990 Ft) + IMPACT GNS 6520 16-os komponens szett 20990Ft.
MÉG 16-os szettek: Lightning Audio B1.65C 25990Ft, Sinus Live 16IL 19990Ft, Dragster DSE 662 21990Ft, Coral BLK 16516990Ft, Coral PFK 165 24990Ft, HELIX BLUE 62 21990 Ft
Mindegyik jó választás, és a pénzed is elég rá.
Üdv:
Srácok most vettem egy astra F caravánt és nem nagyon tudom melyik szett menne bele az ajtokba én egy 16-os SAl szettre gondoltam.
A másik BD DEVIL irta hogy kell ehez 1db erösítő ez muszáj hozzá nem elég a fejegység 45w-ja
ne vicceskedjetek már ezekkel a sal cuccokkal...
régen olcsók voltak és árukhoz képest jók. ma már felment az áruk és annyi pénzért kapsz normálisabbat is.
SAL???LOL
Szerintem is a SAL a legjobb amit itthon kapni! Nagy az ára, minősége gyenge. (szinte semmi)! Ez kell nekem is, inkább lecserélem az Alpine szettemet SAL-ra.
Az Alpine erősítőt is SAL erősítőre, hisz az tud vagy 500W RMS-t! (LOL)
De hamár lecserélem, akkor legyen az egész SAL, akkor az MTX mélyemet is kilövöm egy SAL BEAST-re! 
Egyszóval a SAL valamire jó, de hogy mire azt nem tom. De egy biztos, autohifire semmiképp.
Meg ilyen árakkal?! Van ár/értékben jobb!!!
Szal mindenki irány a SAL márkakereskedés!! LOL 
DB DEVIL:
Legalább hülyeségeket ne mondj! Miért akarsz rosszat a másiknak?
Hiába DB DEVIL a neved, ha nem konyítasz hozz, vagy csak nagyon keveset.
Szal, csak óvatosan a dobálásal. 
Engedély: Eredetileg küldte DB DEVIL on 2004-Február-28teveeeeee
SAL mély: BEAST300 800/600w, 95db érzékenysége
SAL kompo szett: RFP 16s
Ezeket megnézheted és meg is rendelheted a www.sal.hu oldalon.Nekem van BEAST-em és nagyot szol!!Van RFP 16s kompo szettem és szépen szol!Ehhez kell majd neked 2 erösitö.A kompohoz 2 csatornás 2x100w-os a mélyhez meg 1x500w-os vagy lehet kétcsatornás de az 2x300w legyen az hidba kötve jo lesz.Az adatokat RMS-ben adtam meg!!!
A másik, ne wattoz!! A zenében nincs (WATT)!!! Egyezzünk ki abban hogy a wattoknak semmi köze a zenéhez! Egy teljesen fölösleges és megtévesztő dolog amivel a laikusokat ámitják a gyártók!
A másik az hogy egy hangszóró semennyi watt.rms-t sem képes leadni!!! A Watt a teljesítmény mértékegysége,a hangerőt Bell-ben mérjük ennek tizedrésze a dB.A hallható hangminőségnek meg soha nem lessz mértékegysége. Egyébbként megfelelő bemeneti jellel a Sokol-rádió is tud 200W-Rms-t produkálni,mondjuk 8kHz-en.A zenét és a hangláncot nem számolni kell hanem szakemberrel megépíttetni és hallgatni!
A Soundsream 4x45W-ja sokkal dinamikusabb mint mondjuk a a SAL 4x100 Watt-ja.
Hogy miért mert sokkal igényesebb a kapcsolás technika a felhasznált alkatrészek minősége a tervezés és a szerelés minősége! A Hi-Fi(magas hanzás hűség) nem wattokról meg ohm-okról szól hanem ZENÉRŐL! Ezt a kis gondolatsort ne vedd bántásnak csak szeretném ha tisztábban látnád az egésznek a lényegét!!!
Üdv!
A Segítségeteket szeretném kérni autóhifivel kapcsolatban. Elég amatőr vagyok a témában szóval előre is elnézést az ostoba kérdésekért!
A rendszer ami az autómban jelenleg van:
Kenwood KDC-W534U 4X45W-os fejegység
Magnat Bull Power Tube 300 Szubcső - 1-utas, Teljesítménye: 440 Watt
Hertz H210 Erősítő - 2csatornás, hídalható, vágási freki állitható és 2x100W vagy 1x210W
valamint
4db gyári középhangszóró
2db gyári csipogó
2db kalaptartóban elhelyezett SAL márkájú, egyenként 145W-os közép hangszórók.
Nem vagyok megelégedve a mély hangokkal. Ennyit tudna ez a rendszer? Vagy valami nem egészen passzol a másikhoz?Az áramot nem az aksiról kapja hanem a biztosítéktáblába van bekötve. Esetleg egy kondenzátor, vagy direktbe aksira kötés növelne a teljesítményen? Vagy ha van jobb ötletetek örömmel meghallgatnám (mit cseréljek le vagy hasonlók)!
Előre is köszönöm!
Hozzászóláshoz be kell lépned.
Belépés az oldal tetején. Regisztráció